ARTDECO

Saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan kansainvälisen menestyksen salaisuus on jo 30 vuoden ajan ollut yksilöllisyys ja ainutlaatuinen muunneltavuus. Värivivahteiden laaja valikoima on vertaansa vailla ja voit yhdistellä värejä mieleisesi mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Innovatiivisen meikkikokoelman uutuusväreissä hehkuvat kunkin kauden kuumimmat trendit. Kaikkialla maailmassa palkitut ARTDECO-tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja vaativissakin tilanteissa ja silti helppokäyttöisinä ja kohtuuhintaisina jokaisen naisen ulottuvilla. ARTDECO on paljon muutakin kuin meikkejä. Monipuolista valikoimaa täydentävät värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalonhoitotuotteet.

MARY COHR

Kauneudenhoitotuotteita, joiden aktiiviaineet on valittu puhtaasta luonnosta. Niiden valmistuksessa ei ole käytetty geenimuunneltuja raaka-aineita eikä parabeeneja. Tuotteet, jotka antavat ihollesi elinvoimaa, energiaa ja ennenkoke-matonta säihkettä.

THALGO

Merellistä kauneutta ja hyvinvointia. Yli 40 vuotta on ranskalainen Thalgo turvautunut merestä löytyviin rikkauksiin löytääkseen alkuperäisen ja tehokkaan kauneudenhoidon. Tämä kokemus on auttanut Thalgoa nousemaan kiistattomaksi johtajaksi merellisen kauneudenhoidon alueella. Tutkija-ryhmän kehittämät ja tutkimat Thalgon hoitotuotteet toimivat täydellisessä harmoniassa ihon kanssa. Merelliset raaka-aineet on valittu tehokkuutensa, mutta samalla erittäin hellävaraisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sekä meri että levät ovat täynnä hivenaineita, proteiineja, aminohappoja sekä vitamiineja – kaikki elintärkeitä kauneudellesi ja ihosi tasapainolle.